Scurgeri de gaze la un bloc din cartierul Enăchiță Văcărescu


Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au deplasat luni noapte la blocul 120B din strada Malu Roșu din Ploiești în urma unui apel telefonic venit din partea asociației de locatari la serviciul de urgență 112.

În urma verificărilor cu ajutorul unui detector de gaze, pompierii nu au constat că sunt scurgeri de gaze la rețeaua de gaze comună a blocului.

Au fost chemați și lucrătorii serviciului de permanență a Distrigaz Sud Rețele, care au hotărât oprirea alimentării cu gaze a rețelei comune a blocului, deoarece detectorul de gaze declanșează permanent.

Locatarii care folosesc gaze la comun au rămas fără gaze, urmând ca în cursul zilei de marți să contracteze o societate specializată pentru verificarea întregii instalații, dar și a detectorului de gaze, iar locatarii care au separație pot folosi gazele în continuare.

Glasul Ploieștean

Next Post

Un antreprenor local din Ploiești face 54 mil. euro cu un magazin de 4.500 mp în Ploieşti. Acum el deschide un magazin și în Bucureşti în locul hipermarketului Carrefour Vitantis

mar sept. 22 , 2020
Omul de afaceri Iulian Nica a deschis în 2014 magazinul La Cocoş din Ploieşti şi a ajuns la afaceri de 54 mil. euro anul trecut, în urcare cu 38% faţă de 2018. Mai mult, pentru acest an este esti­mată o nouă creştere, la 60 mil. euro. ♦ Magazinul La Cocoş a […]

Citește și: