ATENȚIE! Limbaj vulgar! Cum privește un USR-ist scandalul național cu minorele ucise și fata violată de la Galați. Pe ăștia i-ați votat la europarlamentare?


Dragoș Coste, fost candidat pe lista USR pentru Senatul României, scrie un mesaj șocant pe Facebook, după tragedia din Caracal și scena cu fata plină de sânge de la Galați.

Mesajul său scandalos a devenit viral, iar pagina sa de Facebook nu mai apare pe rețeaua socială. Cu toate acestea, au rămas capturile mesajului care continuă să circule în spațiul virtual, fiind distribuite masiv. 

Deci panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla și toată lumea acuză polițiștii că…ce?

Că n-au spălat-o la p*zdă? că n-au dus-o cu mașina la doctor? că n-au sunat la 112?

După ce mințise că a fost violată?

După ce jurnaliștii ăia de c*cat au inventat povești nemuritoare cu și despre ea?

Băi, ia mai lăsați-mă dracului în pace cu toate vagaboandele României și cu feminismele voastre tâmpite.

Hai jet din lista mea, simt că azi fac din 200 – 400.

C*cam-aș pe minoritățile și pe sensibilitățile și pe istericalele voastre, că deja mi-a ajuns cu toate curvele care fac audiență.

Una nu se urcă în mașină, alta se urcă în mașină, una nu s-ar f*te, alta se prea f*te.

În urma postării lui Dragoș Ioan Costea, fostul realizator de emisiuni și prezentator de știri, Radu Herjeu, în prezent membru titular al Consiliului Național al Audiovizualului, a criticat dur exprimarea fostului candidat USR.

Ah, și ce înjurături birjărești, demne de tinerii frumoși, liberi, intelectuali și elitiști, mi-am luat când am scris despre oamenii ambalaj. Și despre impostura ridicată la rang de virtute în noile partide-cortină. 
Acum 3 ani, individul ăsta ne era vândut pe post de speranță a schimbării în bine a țării. Și doar o întâmplare a făcut să nu fie acum ditamai senatorul, în echipa de zgomote din Parlamentul României. Sau, de ce nu, din cel European. Mă întreb cam câți sunt ca el, încă activi și gata să salveze țara, cărora doar nu le-a căzut încă smalțul.

Glasul Ploieștean

Next Post

Adrian Năstase: "Urmează trei rânduri de noi alegeri. Acestea pot fi „câstigate” nu doar prin numărarea voturilor, prin modelul „Stalin” ci si, mai ales, prin conditionarea psihologică a votantilor"

mie aug. 7 , 2019
Marea bătălie, in prezent, nu se mai dă, in principal, pentru tehnologii ci pentru băncile de date personale. In lumea post-comunistă, este mai dificil să vinzi decât să produci.  De aceea, este important să ai acces la bănci de date pentru a trimite mesaje calibrate pe profiluri de personalitate. Pentru […]

Citește și: