Ședință crucială privind subvenția agentului termic la Ploiești


Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a semnat proiectul de hotărâre prin care municipalitatea va acorda subvenția la agent termic, începând cu data adoptării hotărârii, în conformitate cu prevederile legale.

Astfel, prețul Gcal pentru apă caldă și căldură va putea rămâne la nivelul anului trecut, respectiv de 186.97 lei, fără TVA, iar subvenția ar putea fi acordată până la 31 martie 2024.

În acest sens, primarul Andrei Volosevici a convocat Consiliul Local, în ședință extraordinară joi, 5 octombrie 2023, la ora 14.00.

În Referatul de Aprobare se face referire la gradul de suportabilitate al populației municipiului Ploiești în ceea ce privește prețul energiei termice consumate atât în sezonul de iarnă cât și în sezonul de vară, invocându-se creșterea prețurilor în toate sectoarele economice.

În cazul în care Proiectul propus de primarul Volosevici va avea prevedere bugetară și va trece de votul Consiliului Local, acesta va deveni Hotărâre și va intra în vigoare de la data adoptării acestuia, până la data de 31.03.2024, când va fi nevoie de o altă Hotărâre în ceea ce privește subvenția.

Glasul Ploieștean

Next Post

Producția de detergenți de la Unilever Ploiești va fi relocată către alte fabrici. Unilever a investit 48 milioane de euro în fabrica de alimente din zona de Nord a Ploieștiului

sâm oct. 7 , 2023
Gigantul Unilever a anunțat, vineri, că a investit 48 de milioane de euro în ultimii trei ani în fabrica din Ploieşti şi a extins fabrica de produse alimentare. Din acest motiv, producția de detergenți aflată în prezent în această fabrică va fi mutată către alte fabrici, până la finalul lui […]

Citește și: