Ședința de învestire a noilor consilieri județeni, programată vineri, la Palatul Administrativ din Ploiești


La mai bine de trei săptămâni de la alegerile locale, în Prahova, vineri, 23 octombrie, ora 11:00, va avea loc ședința de învestire a noilor consilieri județeni, care își vor prelua, oficial, mandatul pentru următorii patru ani. În aceeași ședință ar urma să aibă loc și învestirea în funcție a noului președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Tribunalul Prahova a validat, luni, mandatul noului președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, iar săptămâna trecută a validat parțial mandatele consilierilor județeni.

Față de numele anunțate la scurt timp după alegerile locale din 27 septembrie, în componența viitorului Consiliu Județean Prahova au apărut deja câteva schimbări.

Deputatul Cătălina Bozianu (PMP) a renunțat la mandatul de consilier județean și și-a depus dosarul de candidatură la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un nou mandat de parlamentar.

O altă renunțare la mandatul de consilier județean a fost fost făcută de Cătălin-Codruţ Popescu, care a candidat la alegerile locale din partea Alianţei PNL USR PLUS.

Ședința de învestire în funcții ar urma să aibă loc vineri, la Palatul Administrativ, la Sala Europa.

Glasul Ploieștean

Next Post

BREAKING - RECORD de cazuri de Covid-19 în România: 4848 de cazuri, în ultimele 24 de ore

mie oct. 21 , 2020
Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 137.835 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.848 cazuri noi de persoane infectate cu SARS […]

Citește și: