Trotuare din centrul Ploieștiului blocate pentru aprovizionare


Trotuarele din centrul Ploieștiului sunt aproape zilnic blocate pentru aprovizionarea magazinelor.

În lipsa unei reglementări care să definească ocuparea locurilor de parcare, Ploieștiul continuă să fie orașul „smecherilor” și al șoferilor care se cred stăpânii domeniului public.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini în care se observă cum o dubă a urcat pe trotuarul aflat în stația de tramvai de la Halele Centrale, str. George Coșbuc, direcția de mers spre Gara de Sud, doar pentru aprovizionarea un magazin alimentar.

Având în vedere că în stația de tramvai se află și un chioșc de ziare, duba a fost urcată fix în fața chioșcului, lăsând un spațiu foarte îngust între chioșc și dubă, pirtonii au fost nevoiți să intre pe calea de rulare a tramvaiului, să ocolească duba, pentru a-și putea continua drumul. Și asta doar pentru că în zonă se află un magazin alimentar ce trebuia aprovizionat cu pâine.” – a declarat ploieșteanul supărat pe autoritățile locale (Poliția Locală) că nu-și fac treaba.

 

 

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Mai sunt doar trei zile până când cererea României de aderare la Spațiul Schengen va fi dezbătută de Consiliul JAI. Șansa țării noastre este la distanță de un singur vot

lun dec. 5 , 2022
Au mai rămas trei zile până când cererea României de aderare la Spațiul Schengen va fi dezbătută de Consiliul Uniunii Europene pentru Justiție și Afaceri Interne (JAI). În ultimul timp, în spațiul public, au apărut o serie de întrebări legate de aderarea României la Spațiul Schengen: suntem pregătiți sau nu […]

Citește și: