Turcii anunță că Petrolul a fost cumpărat de doi oameni de afaceri, care vin cu un nume uriaș pentru postul de antrenor


Petrolul ar urma să intre într-o nouă eră.

Publicația turcă Sports Digitale anunță că Petrolul Ploiești a fost cumpărat de doi oameni de afaceri din Istanbul, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, implicați în trecut la Beșiktaș.

Petrolul ar fi fost cumpărat de Serhan Cetinsaya și Sertac Guven

De negocierile dintre Petrolul și turci s-a aflat la începutul acestui an, însă părea că nu se va ajunge la o finalitate, având în vedere că lunile au trecut și discuțiile nu avansau.

Presa din Turcia scrie, însă, că totul s-a rezolvat și că Serhan Cetinsaya și Sertac Guven au cumpărat clubul din Ploiești.

Aceeași sursă anunță și prima măsură luată de noii investitori: schimbarea antrenorului!

Mehmet Topal ar uma să ajungă la Petrolul

Laszlo Balint, ajuns în aprilie la Ploiești, ar urma să fie înlocuit cu Mehmet Topal (38 de ani), un nume uriaș al fotbalului din Turcia, fost mijlocaș cu 81 de meciuri jucate pentru echipa națională. În cariera de fotbalist, a activat la Galatasaray, Fenerbahce, Beșiktaș sau Valencia, însă nu are experiență ca antrenor.

Presa din Turcia anunță că s-a ajuns deja la un acord cu Mehmet Topal.

Glasul Ploieștean

Next Post

Rezultate alegeri locale 2024 - Primarii care vor conduce localitățile din Prahova

joi iun. 13 , 2024
În Prahova cele două mari surprize sunt la Ploiești municipiul reședință a județului, unde candidatul independent Mihai Polițeanu a reușit să obțină multe voturi decât Bogdan Nica de la PNL și Andrei Volosevici – primarul în funcție – de la PSD și la Câmpina, unde Irina Mihaela Nistor a reușit […]

Citește și: