Vicepreședinții Consiliului Județean vor fi aleși astăzi într-o ședință extraordinară


După depunerea jurământului a noilor consilieri județeni și a președintelui, deja au apărut primele discuții cu privire la posibilii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.

Ședința extraordinară pentru alegerea vicepreședinților este programată astăzi, începând cu ora 13:00, la Sala „Europa” din Palatul Administrativ, când practic noii aleși, stabiliți în urma scrutinului din 27 septembrie, ar urma să aleagă cei doi vicepreședinți.

Cu doar câteva ore înaintea alegerii vicepreședinților, deja au apărut primele nume a celor care vor ocupa aceste funcții.

Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Cristian Apostol, de la USR – PLUS.

Pentru cea de a doua funcție de vicepreședinte care ar reveni celor de la PNL, cel mai vehiculat nume este cel al lui Dumitru Tudone, dar cu șanse ar fi și Tudora Dorin.

Nominalizările pentru funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova depind de viitoarele negocieri cu celelalte formațiuni politice, pentru asigurarea unei majorități în CJ Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Au fost aleşi noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Prahova

lun oct. 26 , 2020
Tudone Dumitru și Apostol Cristian sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova începând de astăzi. Aceștia au fost aleși din rândul consilierilor județeni, Tudone Dumitru fiind propunerea grupului de consilieri PNL iar Apostol Cristian fiind propus de  grupul de consilieri USR-PLUS. Președintele consiliului județean poate delega, prin dispoziție, atribuțiile  […]

Citește și: