Zonă insalubră lângă școala gimnazială “Florin Comișel” din Ploiești


Mai mulți părinți care au copiii înscriși la școala gimnazială “Florin Comișel” din Ploiești reclamă zona insalubră de lângă școală.

Școala gimnazială “Florin Comișel” din Ploiești este situată pe strada Jupiter, iar lângă aceasta se află o construcție părăsită.

Din relatările părinților și a locuitorilor din zona menționată, în acea clădire și-a desfășurat activitatea “Miliția” (n.r.Poliția) înainte de revoluția din 1989.

Înainte de revoluție aici era sediul sectoristului. De atunci clădirea este părăsită și toți cetățeni lipsiți de bun simț și spirit civic aruncă diverse gunoaie pe terenul liber. Chiar și oameni ai străzii au folosit acea clădire pe post de adăpost. Mirosurile ne-au adus la exasperare. Nu înțeleg de ce nu se iau măsuri de împrejmuire a zonei, mai ales că este situată în proximitatea școlii.” – a declarat pentru Glasul Ploieștean A.T. , tatăl unui elev al școlii gimnaziale “Florin Comișel” și locuitor în zona străzii Jupiter.

Glasul Ploieștean solicită pe această cale instituțiilor abilitate, Direcției de Sănătate Publică, Primăriei municipiului Ploiești și Poliției Locale identificarea proprietarului, sancționarea acestuia și obligarea igienizării de urgență a zonei menționate.

În cazul în care terenul se află în proprietatea statului sau în domeniul public al Primăriei Ploiești, solicităm igienizarea în regim de urgență a perimetrului afectat de gunoaie, dar și împrejmuirea acestuia.
Glasul Ploieștean

Next Post

Victorie pentru Petrolul Ploieşti în meci amical susţinut în cantonamentul din Turcia

mar ian. 10 , 2023
Petrolul Ploieşti s-a impus în primul test al anului, desfăşurat luni, la Side, în compania formaţiei azere de prim-eşalon PFC Turan Tovuz. Petrolul s-a impus în primul test al anului, desfășurat luni, la Side, în compania formației azere de prim-eșalon PFC Turan Tovuz. Formația ploieșteană a câștigat cu scorul de […]

Citește și: