11 școli și licee din Ploiești intră în sistem online. Decizie CJSU Prahova


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a aprobat, miercuri, la propunerea Inspectoratului Școlar și DSP, o nouă listă de școli unde activitatea se va desfășura online. Pe listă figurează trei licee și două școli postliceale.

Pe lista aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență figurează 11 unități de învățământ din Ploiești.

Este vorba despre unitățile de învățământ Liceul Tehnologic Administrativ și de Servicii Victor Slăvescu, Școala Postsanitară Sf. Vasile cel mare, Școla Posliceană Fortuna, Liceul Tehnologic de Transporturi Ploiești, Liceul Tehnologic Toma Socolescu, Școala Gimnazială A. I. Bassarabescu, Liceul Tehnologic Elie Radu, Școala Gimnazială Nicolae Simache, Școala Gimnazială Grigore Moisil și Școala Gimnazială Ienăchiță Văcărescu Ploiești, structură a Școlii Gimnaziale N. Simache.

Reamintim faptul că, în urmă cu două zile, CJSU a aprobat ca în sistem online să intre și Colegiul Național Mihai Viteazul.

Prin OUG 110/2021, unul dintre părinții copiilor minori cu vârsta de până în 12 ani (inclusiv) – înscriși la o unitate de învățământ preuniversitară sau de educație timpurie – poate avea zile libere plătite, pe durata suspendării activității didactice ce presupune prezența fizică în unitatea de învățământ.

Pentru părinții care vor cere angajatorilor zile libere, pot descărca Hotărârea nr.84 din 13.10.2021 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență – Prahova, în vederea aprobării cererii.

Glasul Ploieștean

Next Post

LISTA noilor restricții care au intrat în vigoare de azi, 25.10.021: certificatul verde devine esențial

lun oct. 25 , 2021
Noile restricţii aprobate de autorităţi intră în vigoare duminică spre luni, la miezul nopţii, ele vizând în principal folosirea pe scară largă a certificatului verde, astfel încât fără acest document se va putea intra doar în magazinele esenţiale. Purtarea măştii de protecţie redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, se […]

Citește și: