Surse – Prefectura Prahova a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență


Prefectul Județului Prahova a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) pentru a analiza solicitarea Consiliului Județean Prahova cu privire la constatarea unei situații de urgență.

Amintim că președintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a solicitat prefectului județului Prahova, Virgil Nanu, convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în vederea constatării unei situații de urgență.

În baza constatării situației de urgență, CJ Prahova ar urma să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde în municipiu. Pentru reluarea de urgență a livrării, CJ Prahova se oferă să suporte toate costurile, se mai arată în comunicat.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență urmează a se întâlni la ora 11:00 la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

Glasul Ploieștean

Next Post

Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova cere operatorului furnizarea apei calde la Ploiești

vin aug. 5 , 2022
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat astăzi o hotărâre privind criza apei calde din Ploiești. Astfel, potrivit Articolului 1 din hotărâre, ”Se solicită operatorului Termoficare Prahova S.A. să asigure continuitatea serviciului de utilitate publică  privind furnizarea agentului termic către populația Municipiului Ploiești”. Articolul 2 stabilește ca ISU […]

Citește și: