A fost semnat contractul. Municipiul Ploiești are un nou furnizor de apă caldă şi căldură


Luni, 09 mai 2022, A.D.I. (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) Termo Prahova a semnat un nou contract pentru „Delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Ploieşti în sistem centralizat“.

Licitaţia a fost câştigată de către asocierea de firme SC GAS&POWER TRADING SRL- GEOTHERM DISTRIBUTION SA (prin lider de asociere SC GAS&POWER TRADING SRL), ambele cu sediul în București. Asocierea amintită a fost ofertant unic.

Sistemul centralizat din Ploieşti va fi gestionat în comun de Consiliul Județean Prahova, care deţine centrala termică de la Brazi şi reţeaua primară de transport şi de Municipiul Ploieşti care deţine reţeaua de distribuţie. În acest an, cele două unităţi administrativ-teritoriale s-au asociat, înfiinţând astfel Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Termo Prahova” care a gestionat procedura de licitaţie.

Contractul va fi valabil pentru următorii 15 ani, iar valoarea acestuia este estimată, conform caietului de sarcini, la peste 2.300.000.000 lei (fără TVA).

Glasul Ploieștean

Next Post

UDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile! Informații din culise - Nemulțumirile partidelor din alianță

mie mai 11 , 2022
UDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile, potrivit unor surse Realitatea.Net. Alianța PSD-PNL ia în considerare scoaterea UDMR de la guvernare. Sursele Realitatea PLUS spun că sunt nemulțumiri legate de modul în care a reacționat formațiunea în scandalul legat de intonarea imnului Ținutului Secuiesc la meciul de […]

Citește și: