UDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile! Informații din culise – Nemulțumirile partidelor din alianță


UDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile, potrivit unor surse Realitatea.Net.

Alianța PSD-PNL ia în considerare scoaterea UDMR de la guvernare. Sursele Realitatea PLUS spun că sunt nemulțumiri legate de modul în care a reacționat formațiunea în scandalul legat de intonarea imnului Ținutului Secuiesc la meciul de hochei al naționalei României.

Aceasta nu ar fi singura nemulțumire a principalelor partide din alianță.

Reamintim că hocheiștii echipei naționale a României au cântat alături de jucătorii maghiari imnul Ținutului Secuiesc, la un eveniment în Slovenia.

După intonarea imnului echipei câștigătoare, aproape toți jucătorii din naționala României s-au strâns în fața tribunei în care se regăseau suporterii maghiari și au cântat, alături de hocheiștii Ungariei, imnul așa-zisului Ținut Secuiesc. Doar trei dintre hocheiștii naționalei României au stat retrași în timpul momentului. Uluitor este că la meci a asistat și ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Glasul Ploieștean

Next Post

Coral Impex S.R.L. va efectua acțiuni de dezinsecție în municipiul Ploiesti în perioada 16-31 mai

mie mai 11 , 2022
Primăria Municipiului Ploiești va derula activități de dezinsecție pe domeniul public, în perioada 16-31 mai 2022. Astfel, operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. va executa în perioada amintită următoarele servicii de dezinsecție: combatere țânțari în spațiile verzi, parcuri, aparținând domeniului public și privat, în intervalul orar 06.00 – 12.00; combatere țânțari […]

Citește și: