Multinaționalele din România vor plăti impozit 1% pe cifra de afaceri! Măsura fiscală impusă de Marcel Ciolacu în Coaliție


Multinaționalele din România vor plăti impozit 1% pe cifra de afaceri, a anunțat senatorul Daniel Cătălin Zamfir, Președinte al Comisiei Economice, Industrii și Servicii.

„Am reușit! Multinaționalele vor plăti impozit 1% pe cifra de afaceri!Faci profit aici, plătesti impozit aici!”, a transmis, miercuri, senatorul Daniel Cătălin Zamfir.

„După negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în Coaliție impozitul de 1% pe cifra de afaceri, pentru acele companii multinaționale care, prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscală, exportau practic tot profitul în paradisuri fiscale.

Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai puțin de 1% din cifra de afaceri, se plătește 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i așa?”, a mai spus acesta.

Glasul Ploieștean

Next Post

CFR reduce bilete pentru studenți cu 90%

mar sept. 5 , 2023
Începând de astăzi studenții din România își vor putea achiziționa bilete cu reducere de 90% şi de la CFR. Compania, inițial, refuzase. Începând de astăzi studenții din România își vor putea achiziționa bilete cu reducere de 90% şi de la CFR. Compania, inițial, refuzase să acorde această facilitate, ceea ce […]

Citește și: