Agroland Mega Ploiești se deschide în Ploiești (P)


Din 𝟭𝟵 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 magazinul Agroland Mega Ploiești se deschide în Ploiești.

Agroland este cea mai mare reţea de magazine pentru grădină, animale de companie și fermă din România. Firma s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi în câțiva ani a devenit cea mai mare rețea de magazine pentru fermierii din țară.

În prezent, reţeaua Agroland numără 250 magazine amplasate în oraşe reședinţă de judeţ, oraşe mici şi localităţi importante din zona rurală.

Odată cu deschiderea, Agroland Mega Ploiești a pregătit oferte promoționale și reducere de 10% la TOATE PRODUSELE! Ofertă valabilă doar sămbătă, 19 noiembrie, în magazinul Agroland Mega Ploiești, în limita stocului disponibil. Excepție fac produsele care au deja preț redus.

Produse pentru animale de companie, păsări exotice, animale și păsări de curte, articole pentru grădină și livadă, scule și utilaje, articole de pescuit (nade și momeli) și multe alte produse.

Agroland Agribusiness SA are în portofoliu peste 500 de fermieri cărora le livrează inputuri cum ar fi: semințe, fertilizați, pesticide, atât pentru culturi certificate organic cât și pentru agricultura convențională. O altă activitate importantă este tradingul de cereale. Cifra de afaceri pentru 2021 este estimată la peste 30 mil. lei.

 

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Bilete disponibile pentru fanii Petrolului. Vezi programul caselor de bilete

mar nov. 22 , 2022
Nu mai e mult și pauza din campionat se va încheia. Petrolul își va relua parcursul în Superliga pe data de 2 decembrie, atunci când, pe „Ilie Oană”, va primi vizita Universității Cluj, într-un meci ce va începe la ora 19.00. De astăzi, biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, […]

Citește și: