Tataee de la B.U.G. Mafia face o analiză a politicii românești din poziția de socialist și votant al PSD

Tataee de la B.U.G. Mafia socialist, PSD-ist și votant PSD


Tataee, Tata Vlad, sau Juice (dar toată lumea îl știe drept Tataee) a ajuns în podcast cu Micutzu, unde, cea mai surprinzătoare treabă pe care a zis-o a fost că a votat PSD.

Vlad Irimia, cunoscut Tataee, a afirmat că este socialist, că îl admiră foarte mult pe Victor Ponta, afirmând în timpul podcast-ului că „Ponta este un tip foarte mișto” și chiar l-a votat în 2014, atunci când acesta a candidat impotriva actualului președinte, Klaus Iohannis.

Gestul lui Tataee a fost argumentat, afirmând că „pe vremea când a guvernat PSD, ne-a mers mai bine ca țară”, referindu-se la perioada 2000 – 2004, în timpul mandatului de premier al lui Adrian Năstase. Întrebat fiind de Micutzu în ce sens ne-a mers mai bine, Tataee a spus că în perioada respectivă, se putea face un plan de business pe o perioadă mai lungă de timp, criticând schimbarea taxelor ce a urmat în perioada Băsescu – Tăriceanu.

A încheiat prin a repeta afirmația „cu PSD-ul ne-a mers mai bine” afirmând că nu este o simpă părere de-a lui, ci înțelegând și graficele Uniunii Europene care susțin cele afirmate de el.

 

PODCAST-UL în integralitatea lui, îl puteți urmări pe canalul Micutzu Stand-up Official

Glasul Ploieștean

Next Post

Dublarea alocațiilor obligatorie de la 1 februarie 2020! Guvernul nu are cum să amâne!

mar ian. 14 , 2020
Camera Deputaţilor, for decizional, a adoptat pe 18 decembrie 2019,  proiectul de lege ce include amendamentul adoptat pe 17 decembrie în Comisia pentru muncă din Camera Deputaților, care prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei […]

Citește și: