Alegeri locale 2020. Două noi alianțe electorale s-au înregistrat la Biroul Electoral Județean Prahova


Numărul alianțelor electorale înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 31 Prahova a ajuns la patru. Alegerile locale sunt programate pe 27 septembrie.

Primele alianțe care s-au înregistrat, marți, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr 31 Prahova au fost Alianța pentru Prahova (constituită din PSD – Pro – România și PPU S-L) și Alianța Electorală Mișcarea Patrioților Români formată din Partidul Dreapta Liberală și Uniunea Națională Creștină a Romilor din România).

La Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 31 Prahova au fost înregistrate încă două alianțe au depus dosarele de înregistrare.

Cele două alianțe care au fost înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 31 Prahova sunt USR-Plus, care a înregistrat și 40 de alianțe locale, precum și Alianța PNL – USR – Plus, la nivelul județului.

Alegerile locale pentru desemnarea primarilor, președintelui Consiliului Județean, dar și pentru stabilirea componenței consiliilor locale și consiliului județean sunt programate pe 27 septembrie.

Glasul Ploieștean

Next Post

BREAKING - Vlad Cosma, ACHITAT pe linie, în dosarul instrumentat de procurorul Portocală

vin aug. 14 , 2020
Fostul deputat Vlad Cosma a fost achitat pe linie în dosarul instrumentat de procurorul Mircea Negulescu ”Portocală”. În primă instanță, Cosma fusese condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, dar ulterior instanța a decis reluarea procesului de la zero, iar acum a fost achitat. Iată minuta instanței:

Citește și: