ALERTĂ – procurorii DNA fac percheziții în biroul lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

2

Printr-un comunicat emis de Direcția Națională Anticorupție, ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice a transmis:

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că la această oră, procurorii DNA fac percheziții în Primăria Capitalei și au intrat chiar și în biroul primarului Capitalei. Procurorii DNA vizează departamentele de Resurse Umane și Administrația Cimitirelor.

”Lucrători de la DNA fac percheziții la primărie, se fac percheziții în biroul meu. DNA are mandat de a ridica documente”, a spus Nicușor Dan.

„Da. Fac o percheziție. Nu știu. Au ajuns la mine la birou, au spus că vor să facă o percheziție. Eu le-am spus că plec la o conferință de presă. (…) Mi-au spus că au mandat de ridicare documente”, a mai precizat Nicușor Dan.

Glasul Ploieștean

2 thoughts on “ALERTĂ – procurorii DNA fac percheziții în biroul lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

  1. Pingback: buy tadalafil uk

Comments are closed.

Next Post

Emil Drăgănescu, actualul șef al Direcției Județene de Pază, a depus astăzi jurământul pentru funcția de subprefect de Prahova

joi ian. 20 , 2022
În cadrul ședinței de guvern de miercuri, Emil Drăgănescu (44 de ani), șeful Direcției Județene de Pază Prahova, a fost numit subprefect al județului Prahova, iar astăzi a depus jurământul în cadrul ceremoniei pentru investirea în funcție desfășurată la Palatul Administrativ. Ceremonia s-a desfășurat în sistem videoconferință, sub conducerea directorului […]

Citește și: