Emil Drăgănescu, actualul șef al Direcției Județene de Pază, a depus astăzi jurământul pentru funcția de subprefect de Prahova


În cadrul ședinței de guvern de miercuri, Emil Drăgănescu (44 de ani), șeful Direcției Județene de Pază Prahova, a fost numit subprefect al județului Prahova, iar astăzi a depus jurământul în cadrul ceremoniei pentru investirea în funcție desfășurată la Palatul Administrativ.

Ceremonia s-a desfășurat în sistem videoconferință, sub conducerea directorului general al Direcției Generale Pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe, care a deschis ceremonia de investire și a subsecretarului de stat coordonator al Instituțiilor Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, care a transmis mesajul ministrului Ministerului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Astfel, Drăgănescu revine pe această funcție pentru a treia oară, dat fiind că a mai ocupat fotoliul de subprefect în anul 2014 și, respectiv, în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019.

Noul subprefect, propus de organizația PSD Prahova, va face echipă cu prefectul Virgiliu-Daniel Nanu (tot propunere a PSD) și cu liberalul Alexandru Vane, cel de-al doilea subprefect al județului.

Înainte de a deveni director al Direcției Județene de Pază Prahova (instituție subordonată Consiliului Județean Prahova), Emil Drăgănescu a fost șef serviciu Ordine Publică în cadrul Poliției Comunitare Ploiești (între 2005 și 2010).

Licențiat în Științe juridice, specializarea Științe juridice și administrative, a absolvit un master în Studii Europene și cursurile de înalt funcționar public.

Glasul Ploieștean

Next Post

DNA a mai pierdut un "trofeu": Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a fost achitat definitiv

joi ian. 20 , 2022
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici (PNL), a fost achitat definitiv, joi, într-un dosar de corupţie în care a fost trimis în judecată în 2016 de procurorii DNA, faptele având legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti şi atribuirea unui contract de lucrări. Potrivit soluţiei pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește și: