Cum se fură motorină la Ploieşti. Secretul unui hoţ, demascat de jandarmi


Un bărbat din Ploieşti a fost surprins de jandarmi în timp ce sustrăgea produse petroliere din incinta unei societăţi. Hoţul a fost prins de o patrulă de jandarmi, duminică seară, în timp ce arunca peste gardul unei societăţi private din Ploieşti mai multe recipiente goale.
Jandarmii au pândit să vadă ce vrea să facă omul şi l-au prins la ieşire cu bidoanele pline cu motorină.

”Persoana în cauză a fost ţinută sub observare, iar în scurt timp aceasta a pătruns în incinta societăţii respective, a dus recipientele lângă o statie de combustibil unde le-a umplut, iar cu ajutorul unui utilaj  le-a transportat către maşina personală cu intenţia de a le depozita, moment în care a fost interceptat de patrula de jandarmi”, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor s-a constatat faptul ca acesta a sustras din incinta societăţii o cantitate de aproximativ 100 de litri de de produs petrolier cu miros specific de motorină şi aproximativ 20 de litri de produs petrolier asemănător unui ulei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar persoana şi produsele petroliere au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

Glasul Ploieștean

Next Post

La Ploiești se dă startul Olimpiadei Europene de Informatică pentru juniori

mar aug. 24 , 2021
Începând de astăzi și până pe data de 28 august a.c., Ploieștiul va fi gazda Olimpiadei europene de informatică pentru juniori. Competiția, care se organizează în sistem online, este organizată de către Centrul județean de excelență Prahova, Societatea de excelență și performanță în Informatică și Primăria Ploiești – care a […]

Citește și: