Casa memorială a compozitorului Paul Constantinescu din Ploieștiva va intra într-un proces amplu de restaurare prin grija Consiliului Județean Prahova


Hai că se poate!

Iată că un segment amorțit la nivel național de nepăsare, în Prahova este pus în valoare!

Suntem surprinși plăcut de inițiativele pe care Consilul Județean Prahova le desfășoară în privința salvării monumentelor istorice.

Chiar dacă, în cele mai multe cazuri/de cele mai multe ori, cultura este lăsată pe ultimul loc, atât la nivel național cât și local de către autorități, se pare că administrația județeană are un alt mod de abordare și clasificare a valorilor românești inestimabile.

Vestea bună a admiterii proiectului de restaurare a Casei memoriale a compozitorului Paul Constantinescu din Ploiești, ne confirmă cele spuse, prin fapte, nu prin promisiuni neonorate.

Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, anunță că imobilul, aflat astăzi într-un stadiu avansat de degradare, va intra într-un proces amplu de restaurare, dorindu-se valorificarea casei memoriale a compozitorului prahovean, precum și promovarea creației muzicale a acestuia.

Glasul Ploieștean

Next Post

Președintele Trump îi cere ajutorul lui Iohannis în conflictul dintre SUA și Iran (PAMFLET)

joi ian. 9 , 2020
Cunoscutul Ionuț Rusu, comediant în show-urile de stand-up, a realizat un material în care protagoniști sunt președintele SUA, Donald Trump și președintele României, Klaus Iohannis. În filmulețul prezentat de Ionuț Rusu, Donald Trump îi cere ajutor lui Klaus Iohannis în conflictul dintre SUA și Iran. Astfel, Iohannis trebuie să meargă […]

Citește și: