Consiliul Județean Prahova achiziționează 100 ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Ploiești


Administrația județeană are în vedere îmbunătățirea calității serviciului de salubritate din Municipiul Ploiesti, iar în acest sens a demarat recent procedura de achiziție a 100 de ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Valoarea investiției se ridică la suma de 1,26 milioane de lei, aceasta fiind finanțată din Fondul IID (înlocuire, întreținere, dezvoltare) al Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Prahova.

Ansamblurile modulare vor fi folosite pentru a proteja containerele de depozitare a deșeurilor selectate provenite de la populație, astfel încât să nu mai fie posibilă vandalizarea acestora. Modulele vor fi instalate în 100 de locații din Ploiești, stabilite de autoritatea locală și operatorul de salubritate.
Aceste recipiente moderne pentru depunerea deșeurilor reciclabile, pe fracții, sunt foarte importante, deoarece utilizarea corectă a lor va reduce într-o mare măsură cantitatea de gunoi depusă la depozitul ecologic.

Demersul Consiliului Județean Prahova are nevoie și de susținerea dumneavoastră, a ploieștenilor, a prahovenilor, pentru că doar împreună, acționând responsabil pentru comunitatea noastră, vom avea un mediu mai curat și mai sănătos.

Glasul Ploieștean

Next Post

Primul județ din România care a scăpat de COVID-19 » Ultimii pacienți s-au vindecat și au fost externați

lun mai 11 , 2020
Brăila este primul județ din România unde nu mai există pacienți cunoscuți că ar suferi de COVID-19. Sâmbătă au fost externați ultimii trei pacienți, conform Mediafax. În condițiile în care în fiecare zi apar în jur de 300 de cazuri noi în România, performanța Brăilei este îmbucurătoare. Prefectul Brăilei, Călin […]

Citește și: