Adrian Dumitru, primarul din Blejoi, anunță deschiderea unui nou magazin Lidl în comună și crearea de noi locuri de muncă


La Blejoi veștile bune vin aproape săptămânal. După ce primarul comunei a inaugurat un corp de clădire, care să deservească pentru eficientizarea serviciilor administrative în folosul cetățenilor, Adrian Dumitru a anunțat aducerea pe raza comunei sale a celui de-al doilea magazin Dedeman, din județul Prahova, investiție de 14 milioane de euro, cu o suprafață totală de 12.000 mp, care va aduce bani la bugetul local din taxe și impozite, dar și crearea ne noi locuri de muncă.

Conducerea primăriei Blejoi vine cu o nouă veste bună, de data aceasta, un nou magazin Lidl este aproape gata și urmează a fi inaugurat, la Blejoi.

,,Magazinul Lidl din comuna noastră e aproape gata. Compania caută angajați, iar noi am promis să dăm o mână de ajutor. Cine dorește să lucreze la Lidl Blejoi, poate să lase CV-ul în cutia specială, care se găseste la șantier.”, spune Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi.

Glasul Ploieștean

Next Post

Strategia PSD de a sabota planul PNL. Ţine interimar guvernul Orban patru luni şi întârzie anticipatele

joi feb. 6 , 2020
Social-democraţii au pregătit o strategie pentru a sabota planul PNL. Astfel, dacă preşedintele va desemna un premier care nu reprezintă majoritatea PSD-Pro România, PSD ia în calcul boicotarea votului de învestitură pentru noul Cabinet.  După votul de la moţiunea de miercuri, în urma căruia guvernul Orban a căzut, acesta este […]

Citește și: