Copil refuzat la locul de joacă de la Ploiești Shopping City fix de 1 iunie. Motivul: părinții nu sunt vaccinați


„Așa am ajuns!!! DISCRIMINARE!!! Noi nu suntem vaccinați, copiii nu au voie la locul de joacă… Cea mai proastă zi ever… Plâng cu ea… Plânge și se consumă pentru ce… Pentru unii ce doresc a pune stăpânire peste tot…”

Acesta este mesajul unei ploieștence care a mers de ziua internațională a copilului la locul de joacă de la Carrefour Ploiești, iar acolo a avut neplăcuta surpriză de a fi refuzată, motivul fiind că niciunul dintre părinți nu este vaccinat.

Într-o postare pe Facebook, A.M.P. a primit reacții de la internauții revoltați de imaginile postate.

G.O.
„Serios??? Asa vor ei să mă convingă să mă vaccinez? Nu o voi face! Mergi cu copilul afară, în aer liber să se joace. Nu ați pierdut nimic!!!”
A.M.P. (mama copilului)
„Daaa măhhh… Serios… Am zis că nu e adevărat. Ieșeam afară, vă dați seama, dar pe vremea aceasta… Naaa am zis că astăzi să o bucurăm într-un fel și numai bucurie…. Trist trist trist… Chiar nu mă gândeam la așa ceva…”
B.A.
„Foarte trist ce vremuri trăiesc copilașii ăștia…”
M.B.
„Ați spus că nu e obligatoriu vaccinul, acum ce dovadă dați, practic ne obligați, nu e normal ce faceți!! Să vă fie rușine!”
M.M.
„Cât o să mai suportăm așa ceva?”

Având în vedere dorința părinților de a nu publica imaginile video, vă prezentăm un material audio cu momentul în care copilului i-a fost interzis accesul la locul de joacă din Ploiești Shopping City.

ATENȚIE – Limbaj care conține cuvinte vulgare

Așteptăm cu deosebit interes un punct de vedere al Ploiești Shopping City pentru incidentul nefericit pe adresa contact@glasulploiestean.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Feedback extrem de critic de la Bruxelles pentru PNRR-ul României / Cum s-a încurcat Guvernul în datele trimise Comisiei Europene

vin iun. 11 , 2021
Planul Național de Redresare și Reziliență nu a primit aprecierea autorităților de la Bruxelles. Dimpotrivă. Comisia Europeană a transmis reprezentanților României mai multe observații extrem de critice, pe mai multe componente, de la infrastructură până la educație, potrivit unor documente obținute de HotNews.ro. Cele mai multe critici se referă la […]

Citește și: