Sondaj SOCIOPOL. PSD ar câştiga detaşat următoarele alegeri! La ce procent a ajuns partidul? Marcel Ciolacu, cel mai influent om politic din România


Partidul Social Democrat ar putea câştiga următoarele alegeri parlamentare, la mare distanţă faţă de următoarea formaţiune politică din preferinţele electoratului. De asemenea, Marcel Ciolacu, liderul PSD se numără printre politicienii în care românii au cea mai mare încredere.

Un sondaj SOCIOPOL realizat în luna februarie relevă că PSD este partidul care ar obţine cele mai multe voturi la următoarele alegeri.

Partidul Social Democrat se află pe primul loc în preferinţele românilor, la un scor de 35% din intenţiile de vot dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.

Pe locul 2 se află AUR cu 22%, care a depăşit astfel PNL (16%), dar şi USR (13%).

Sondaj SOCIOPOL. Marcel Ciolacu e printre politicienii în care românii au cea mai mare încredere

Cât despre încrederea în liberii politici, românii au cea mai mare încredere în Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA – 29%, care l-a devansat pe Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, cu doar un procent (28%).

Rezultatul cercetării confirmă faptul că intrarea în coaliţia de guvernare a echipei lui Marcel Ciolacu a fost una de bun augur, atât pentru el în plan politic, cât şi pentru scorul partidului.

Pe următoarele locuri în topul politicienilor în care românii au încredere se află premierul Nicolae Ciucă (27%) şi medicul Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, (26%) .

Sondajul Sociopol a fost realizat în perioada 9-19 februarie, pe un eşantion de 1,001 persoane.

Glasul Ploieștean

Next Post

Soluţia guvernanţilor pentru scăderea preţului carburanţilor. Liderii Coaliţiei au ajuns la un consens

mar feb. 22 , 2022
Acciza la carburanţi va fi redusă. Este soluţia decisă marţi în şedinţa Coaliţiei de Guvernare, conform unor surse politice. Scopul este scăderea prețului la pompă pentru combustibili. Acciza la carburanţi va fi redusă. Aceasta este soluţia guvernanţilor pentru scăderea preţului carburanţilor. Decizia ar fi fost luată în şedinţa Coaliţiei PSD […]

Citește și: