Cutremur în Poliție! Vicepremierul Kelemen Hunor anunță creșterea vârstei de pensionare


Vicepremierul Kelemen Hunor a anunțat o lovitură de grație pe care o vor încasa polițiștii și toți cei care se pensionează mai devreme.

Potrivit lui Hunor, vârsta de pensionare pentru cei care se pensionează la 48-50 de ani ar trebui majorată.

Ar trebui ridicată vârsta de pensionare pentru cei care se pensionează 48 de ani, 50 de ani. Stres au și profesorii și nu se pensionează. Stres au și cei din sistemul de sănătate și nu se pensionează.

De aceea, o primă măsura ar fi să ne gândim la o creștere a vârstei de pensionare în acele sectoare unde astăzi pensionarea se face la o vârstă foarte tânără și mai ai o activitate de 15-20 de ani pentru unii”, a declarat, la Antena 3, Hunor.

Nu este moral să ieși la pensie la 50 de ani, să ai o pensie de 50 de mii de lei și să te reangajezi la stat tot pentru 10-12 mii de lei. Aceste lucruri trebuie clarificate”, a mai spus Kelemen Hunor.

Doi pensionari din Poliție, instalați la conducerea MAI!

Pe de altă parte, sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, la conducerea Ministerului de Interne au fost aduși doi foști polițiști, care încasează și pensii de serviciu, și salariu de secretar de stat.

Este vorba de secretarul de stat Irina Alexe, pensionată la 42 de ani, numită la propunerea USR-PLUS, și de secretarul de stat Aurelian Păduraru, pensionat la 49 de ani, propus de PNL.

Glasul Ploieștean

Next Post

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

vin mart. 19 , 2021
Campania Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova de identificare și recrutare a persoanelor care doresc să devină asistent personal profesionist continuă și în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020. Asistentul personal […]

Citește și: