Incendiu la Halele Centrale din Ploiești în ziua de Paște


Duminică după-amiază a izbucnit un incendiu la Halele Centrale din Ploiești. Pompierii au intervinit pentru stingerea focului în clădirea monument istoric. VIDEO la finalul textului.

Potrivit ISU Prahova, în această după-amiază a izbucnit un incendiu la Halele Centrale din Ploiești. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.

La fața locului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, una de descarcerare, o autoscară și o ambulanță.

O persoană a fost evacuată. Nu sunt raportate victime. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 19:00.

Un apel la 112 a anunțat duminică după-amiază că prin acoperișul clădirii Halelor Centrale din Ploiești iese un fum gros. La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri. O persoană a fost evacuată și alte două au fost intoxicate cu fum. Pentru a putea ajunge la sursa focului, pompierii au spart mai multe geamuri.

Comercianții care au mărfuri în incinta Halelor Centrale acuză paza ca nu a semnalat focul mai devreme.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, dar și directorul S.C. Hale și Piețe S.A., Răzvan Lungu au fost la locul incendiului pentru evaluarea pagubelor.

Sursa: ObservatoruPH.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

În parcarea Palatului Administrativ a fost montat un suport pentru parcarea bicicletelor - FOTO

mie apr. 27 , 2022
În parcarea Palatului Administrativ, Casa Albă cum o cunosc ploieștenii, a fost montat un suport special pentru parcarea bicicletelor/trotinetelor. Odată cu schimbarea vremii și intrarea începerea sezonului cald, ploieștenii care folosesc biciclete, trotinete sau alte mijloace de acest gen ca  mijloc de transport și ajung în zona centrală a orașului […]

Citește și: