Scena naşterii Mântuitorului refăcută în faţa intrării celui mai cunoscut lăcaş de cult din Ploieşti


Cunoscuta imagine cu scena Nașterii Măntuitorului a fost refăcută, în mod spectaculos, și la Ploiești, în fața celui mai cunoscut lăcaș de cult – Catedrala ”Sf. Ioan Botezătorul”.

Așa cum se poate vedea și din fotografia alăturată, ieslea cu pruncul Iisus, din care nu lipsesc animalele, este încadrată de un gard de mici dimensiuni, întregul ansamblu fiind scos în evidență mai ales după lăsarea serii, datorită luminițelor care sclipesc în brazii de Crăciun, frumos împodobiți, și a aranjamentelor specifice acestei mari sărbători.

Totodată, cei care se vor opri în fața Catedralei să admire ansamblul menționat vor putea observa și alte personaje specifice Sărbătorilor de Iarnă, aici fiind prezent chiar și Moș Crăciun, alături de sanie și reni, precum și celebrul personaj „Spărgătorul de nuci”.

preluare text și foto: ziarulprahova.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Romario Pires, de la Cluj la Ploieşti

vin dec. 23 , 2022
U Cluj i-a reziliat contractul lui Romario Pires – foto – (33 de ani), imediat după ultimul meci al anului pentru ardeleni, iar jucătorul este la un pas de a ajunge la o rivală din Superligă. Este vorba despre echipa de suflet a ploieștenilor, Petrolul Ploieşti. U Cluj a pierdut […]

Citește și: