Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 12-lea din țară


Destine Holidays a decis, în urma succesului celor 11 agenții din țară, să își extindă serviciile oferite și a deschis un nou sediu la Ploiești. Prin intermediul acestuia are în plan să ofere pachete de vacanțe în țară, dar și în străinătate, cu plecare din București, dar nu numai, precum și consultanță în privința serviciilor pe care le are în portofoliu. La deschiderea noului sediu, situat pe strada Republicii, au participat președintele Destine Broker, Romeo Bocănescu, acționarii fondatori, Camelia Popescu și Marius Duțu, precum și directorul executiv Destine Broker, Marius Laslo.
În deschiderea evenimentului Cosmin Cismaș, director de dezvoltare în cadrul Destine Holding,  a precizat că prin Destine Holidays clienții pot compara ofertele celor mai importanți tour operatori din țară și din străinătate, alegându-și vacanța în funcție de nevoi și serviciile oferite la destinație.

„Vacanța însemnă trăirea unei experiențe memorabile, nu doar o destinație. Astăzi, la Ploiești avem fericita ocazie de a inaugura cel de-al doisprezecelea punct de lucru. Noutatea constă în faptul că Destine Holidays este brokerul de vacanțe pentru români, adică locul unde turiștii pot compara ofertele celor mai importanți tour operatori și furnizori de servicii turistice din România și nu numai, deoarece lucrăm cu operatori mari din străinătate. Clienții pot găsi în sediile Destine Holidays de la bilete de avion, bilete de autocar, cazări, pachete turistice, precum și toată gama de asigurări. Practic, suntem un hipermarket de vacanță și ne interesează să punem turistul în centrul preocupărilor noastre, deoarece nu punem la dispoziție un singur produs sau un singur furnizor de servicii. Selectăm cu cine colaborăm, iar în urma consultanței profesioniste pe care o facem către clienți încercăm să le oferim varianta care li se potrivește, în funcție de nevoile acestora”, a precizat Cosmin Cismaș.

Romeo Bocănescu, președintele Destine Broker, a spus că, deși în domeniul turismului în ultimii ani marja de profit a fost destul de mică, iar unele societăți s-au desființat, Destine Holidays a reușit să fie pe profit deoarece se bazează pe recomandările venite de la colaboratori.

„Avem în toată țara colaboratori care se ocupă în principal de asigurări, iar pentru celelalte activități oferă hinturi. Ne-am bazat pe colaboratori pentru că ei au acces la clienți, iar dacă sunt beneficiarii asigurărilor intermediate de noi, pot fi beneficiari și ai sejururilor oferite prin compania noastră. Sperăm ca anul acesta lucrurile vor sta puțin mai bine în ceea ce privește turismul cu toate lucrurile care se întâmplă geopolitic în jurul nostru”, a precizat Romeo Bocănescu. 

Acesta a mai spus că Destine Broker de Asigurare, cât și Destine Holiday anunță surprize pentru clienți și colaboratori pe tot parcursul anului 2022 prin oferirea unor premii în cadrul unei tombole. Tombola se va desfășura pe o perioadă de un an și va avea patru extrageri, iar în cadrul acestora vor fi oferite 200 de premii pentru cei care și-au făcut o poliță de asigurare de locuință în perioada concursului.

Marius Laslo a precizat că Destine Broker este motorul întregului holding, iar colaboratorii pot oferi într-o singură vizită mai multe servicii. Prin acest  atu se reduc foarte mult costurile și timpul pentru a achiziționa produsele de care au nevoie, fie ca e vorba de asigurări, fie de vacanțe.

Camelia Popescu membru fondator, încă din 2007, a precizat că activitatea de turism a atras-o încă din primul moment.

„Simt și văd că activitatea de turism va crește în următoarea perioadă. Prin brokerul de asigurări am creat o anumită încredere. Clienții se simt confortabil și vin către noi să beneficieze de toate serviciile pe care le oferim. Eu sunt încrezătoare în această activitate și vă așteptăm să veniți cu prietenii alături de noi pentru a fi beneficiarii produselor hipermarketului nostru de vacanțe”, a declarat Camelia Popescu.

Marius Duțu, membru fondator al Destine Holding, a precizat că era și timpul să fie un asemenea eveniment, pentru că sediile celorlalte companii se află în Ploiești, iar începând cu 25 martie, un nou sediu, al doilea, se deschide pentru cei care iubesc vacanțele.

„Observăm că, de la înființare, acest grup de oameni inimoși, de la vârful companiei până la colaboratorii noștri au obținut rezultate dincolo de așteptările cele mai optimiste. Suntem într-un context favorabil, iar după doi ani de pandemie oamenii își vor dori să iasă mai mult și noi avem cunoștințele astfel încât să le transformăm vacanțele în experiențe memorabile”, a spus Darius Duțu.


Preluare: suceavalive.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Șoferii care nu-și plătesc amenzile în maximum 60 de zile riscă să rămână fără permis. Proiect de lege la Senat

mie mart. 30 , 2022
Un proiect de lege înregistrat recent la Senat pentru dezbatere stipulează că șoferii care nu-și plătesc amenzile de circulație în maximum 60 de zile de la data primirii lor riscă suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Este vorba despre o propunerea legislativă pentru completarea Ordonanței de Urgență […]

Citește și: