România, România, ole, ole, oleee. Victorie URIAȘĂ, cu 3-0, a tricolorilor în fața Ucrainei la Euro 2024


România a scris istorie la Munchen și a obținut cea mai clară victorie la un Campionat European din istoria sa, 3-0 în fața Ucrainei.

Oamenii lui Edi Iordănescu au început destul de timid partida și i-au lăsat pe ucraineni să controleze meciul. Totul până în minutul 30 când Nicușor Stanciu a prins un șut fantastic din afară careului care a deblocat partida.

Repriza secundă a început cu România în atac, iar acest lucru s-a concretizat imediat pe tabela de marcaj.

Răzvan Marin a înscris în minutul 55 cu un șut de la 20 de metri, iar cinci minute mai târziu, Denis Drăguș a dat și el lovitura și a dus scorul la 3-0.

Ultima jumătate de oră a fost una echilibrată cu o Ucraina incapabilă să pună probleme tricolorilor.

Înainte de turneul final, Nicușor Stanciu și Mihăilă au declarat în presă, după amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein încheiate 0-0: ”Alții nu aveți, trebuie să ne susțineți pe noi”.

Așa este băieți! Alții nu avem, dar nici nu mai vrem!

Glasul Ploieștean

Next Post

Traian Băsescu desființează candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidențiale: „Nu are talent politic, nu are experiență/ E un militar excelent, dar un politician stagiar”

lun iul. 1 , 2024
Traian Băsescu a explicat de ce Nicolae Ciucă, președintele PNL, nu are niciun fel de șansă la alegerile prezidențiale, în direct la România TV, în emisiunea „România exclusiv”, moderată de Simona Ghoerghe. Traian Băsescu exclude șansele ca Nicolae Ciucă să ajungă vreodată în turul doi al alegerilor prezidențiale, pe fondul […]

Citește și: