Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante: „Nu sunteți în siguranță și nici copiii voștri”


Doi urşi au fost filmaţi în timp ce se plimbă nestingheriţi, ziua în amiaza mare, în staţiunea Sinaia. La un moment dat, animalele sălbatice au ajuns la intrarea unui hotel.

O turistă aflată pe Valea Prahovei a filmat doi urşi care se plimbă pe stradă, în staţiunea Sinaia. Imaginile, surprinse la intrarea într-unul dintre hotelurile din oraş, sunt însoţite de comentariul: „nu sunteţi in siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!”.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum apare o ursoaică şi se îndreaptă către intrarea în hotel, ea fiind urmată de puiul său. Totul a fost filmat în plină zi.

„La Sinaia dacă mergeţi să nu vă luaţi în calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu ţineţi morţiş să vă plimbaţi împreună cu urşii! Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri! Iubim animalele dar nu vrem să fim hrana lor! Şi nu uitaţi ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteţi pe cont propriu!”, este comentariul postat de turista care a postat, vineri, imaginile pe Facebook.

Apariţia urşilor în Sinaia este tot mai frecventă în ultima perioadă, autorităţile emiţând în repetate rânduri alerte care anunţă prezenţa animalelor sălbatice în staţiune.

Sâmbătă, mii de turişti se află pe Valea Prahovei, unde sunt condiţii foarte bune de schi. Înainte de ora 11:00, administratorii telegondolei din Sinaia anunţau că nu mai sunt locuri de parcare la staţia instalaţiei care urcă spre Cota 1400 din Masivul Bucegi.

Glasul Ploieștean

Next Post

LECȚIA DE ISTORIE - 14 februarie: Noua împărțire administrativ teritorială a României din anul 1968

lun feb. 14 , 2022
La data de 14 februarie 1968 în Plenara Comitetului Central al Partidului Comunist Român se hotărăște desființarea împărțirii administrativ-teritoriale copiate în anul 1950 după model sovietic și revenirea la fostele structuri teritorial-administrative din perioada interbelică. Această schimbare a avut loc pe fondul schimbărilor structurale din economie, cu trecerea industriei în […]

Citește și: