Surprinși la furat coroane de flori în Cimitirul Bolovani


Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. (SGU), printr-o informație de presă, aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, în detrimentul eforturilor societății de a asigura ordinea și a menține curățenia în incinta cimitirelor administrate, încă mai există persoane lipsite de civism, care sfidează toate reglementările legislației în vigoare.

Astfel, în data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, sistemul de supraveghere din Cimitirul Bolovani a surprins un bărbat care sustrăgea mai multe coroane de flori din perimetrul unui loc de înhumare. Acesta era ajutat de un minor, care escaladase gardul cimitirului, în scopul de a-l avertiza pentru a nu fi surprins de către angajații societății.

Situația se află în analiza echipei de intervenție a firmei de pază contractată, urmând a fi parcurse procedurile reglementate în acest sens.  

Cu această ocazie, SGU Ploiești reamintește ploieștenilor că societatea a amplasat 105 camere video de supraveghere, în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare.

Prin această achiziție, societatea SGU Ploiești vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin monitorizarea atentă a comportamentului acestora.

Glasul Ploieștean

Next Post

FC Petrolul Ploiești: A început „operațiunea” Antalya

joi ian. 5 , 2023
„Lupii” au zburat, astăzi, spre Antalya, acolo unde vor pregăti, în următoarele zece zile, startul oficial din 2023. În avionul de Turcia au urcat 24 de jucători: – Octavian Vâlceanu, Sebastian Moroz, Andreas Leitner (portari) – Florin Borța, Marian Huja, Bart Meijers, Mathaus Lima Santos, Alberto Olaru, Cosmin Achim, Valentin Țicu, Mihai […]

Citește și: