Dorian Popa îşi va schimba prenumele din buletin. Solicitarea sa este deja în Monitorul Oficial


„Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (…) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

În acelaşi număr al Monitorului Oficial, a fost publicată şi solicitarea fiului primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care vrea să-şi completeze numele cu apelativul care l-a făcut celebru pe tatăl său şi să devină în acte Popescu Vlad Piedone.

Actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone şi-a adăugat deja în buletin numele care l-a făcut celebru.

Glasul Ploieștean

Next Post

BREAKING: Persoanele vaccinate anti-Covid cu ambele doze pot intra în România fără să mai fie obligate să se carantineze. Cu ce document poate fi făcută dovada vaccinării

mar ian. 19 , 2021
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi o hotărâre care stipulează că persoanele care vin din străinătate în România și au făcut ambele doze de vaccin (inclusiv rapelul) nu mai sunt obligate să stea în carantină, potrivit unui comunicat al comitetului. Excepția de la carantinare […]

Citește și: