DSP Prahova – deficit major de personal! Apel către unitățile sanitare


Direcția de Sănătate Publică Prahova, printr-un comunicat de presă, a lansat, marți, un apel către unitățile sanitare de stat și private pentru detașarea de personal pe o perioadă de 30 de zile. Anunțul DSP Prahova a fost făcut în contextual actual epidemiologic, pe motiv că instituția se confruntă cu un deficit major de personal.

COMUNICAT PRESĂ

          Având în vedere contextual epidemiologic actual și deficitul major de personal cu care se confruntă DSP-Prahova, facem apel către unitățile sanitare de stat și private, UAT-urile care au stucturi medicale,  ne sprijine cu detașarea de personal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.02.2022, pentru a desfășura activități specifice instituirii stării de risc epidemiologic și biologic pe teritoriul României.

Totodată menționăm  aceste activități se pot desfășura de cadre medicale și în baza contractelor de voluntariat.

Relații suplimentare se pot obține la E-mail:runos_dspprahova@yahoo.com; tel: 0244/407662

Glasul Ploieștean

Next Post

LECȚIA DE ISTORIE - 26 ianuarie: Reforma monetară din 1952

mie ian. 26 , 2022
La data de 26 ianuarie 1952, este adoptată Hotărârea Consiliului de Miniștri, care preconiza o nouă reformă monetară în România, cea de-a doua după stabilizarea dezastruoasă efectuată în anul 1947, stabilizare care a dus la ruinarea unei mari părți a populației. La această hotărâre s-a ajuns după ce la sfârșitul […]

Citește și: