Unilever face angajări pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești


Unilever, unul dintre principalii producători mondiali care comercializează bunuri de larg consum, își mărește echipa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești, având disponibile în acest moment poziții de Operator Mașini Ambalat și Tehnician Producție. Prima etapă de recrutare este în curs de desfășurare, iar candidații eligibili care se potrivesc profilului căutat, vor fi contactați în cel mult două zile din momentul în care și-au depus CV-ul.

Campania de recrutare pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești este în plină desfășurare, iar cei interesați pot găsi mai multe detalii accesând acest link: https://bit.ly/30XzCAq.

Compania oferă un pachet de compensații si beneficii motivant: salariu atractiv în funcție de poziția ocupată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă în valoare de 20 RON/zi, decont transport, plan medical, până la 5.000 RON cumulat pentru primele de Paște, vacanță și Crăciun, bonus trimestrial de performanță, 10% bonus lunar pentru program de 12h.

Cei interesați de un loc la masa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești pot trimite CV-ul la adresa cariere.ploiesti@unilever.com, pe WhatsApp la numărul 0720 175 175 sau la sediul fabricii din Bdul. Republicii, nr. 219, Ploiești.

Glasul Ploieștean

Next Post

Oficial: Luni, 29 noiembrie este zi liberă în sistemul public. Minivacanță de 5 zile

vin nov. 26 , 2021
Guvernul României a adoptat vineri proiectul prin care ziua de luni, 29 noiembrie, este declarată zi liberă, astfel încât să fie realizată o punte cu zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.  Elevii, copiii și profesorii din școlile și grădinițele publice vor avea o perioadă de 5 zile libere, incluzând […]

Citește și: