Spectacol caritabil „110 cadouri de la MOŞ CRĂCIUN pentru copiii nevoiași din Prahova”, la Sala Europa CJ Prahova


Spectacol caritabil „110 cadouri de la MOŞ CRĂCIUN pentru copiii nevoiași din Prahova”, la Sala Europa CJ Prahova

Comunicat INFO PLOIEŞTI CITY

www.infoploiesticity.ro în colaborare cu Sound Master Marian Anghel şi www.stirileproprahova.ro vor organiza, vineri, 17 decembrie a.c., între orele 17.00-20.30, spectacolul caritabil „110 cadouri de la MOŞ CRĂCIUN pentru copiii nevoiași din Prahova”.
Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova (Palatul Administrativ-Bulevardul Republicii nr.2)
PARTENER PRIM: CONSILIUL JUDEŢEAN PRAHOVA
Parteneri-sponsori: Asociaţia Diaspora Galben Albastră (A.D.G.A.), Restaurant Best Ploieşti, ProDaria Optica Mizil, Funtastic Fiesta, Savdarius Intercom, Teatrul” Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul Ancuţa. (lista va fi actualizată).
Parteneri media: www.prahova-news.ro, www.gazetaph.ro, KISS FM, incomod-media.ro
INTRAREA LIBERĂ, RESPECTÂND MĂSURILE SANITARE DE RĂSPÂNDIRE A NOULUI CORONAVIRUS -SARS COV2- COVID 19.
ACCESUL ÎN SALĂ ESTE PERMIS în condițiile pct. 12 (din H.G. / 112 / 09.12.2021), organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și / sau concerte în spații închise sau deschise să fie permisă în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Se propune că participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
Aceste măsuri nu se aplică în cazul minorilor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani şi sunt însoţiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care va prezenta certificatul verde sau rezultatul negativ valabil al unui test RT-PCR / test antigen.
VĂ RUGĂM SĂ ŢINEŢI CONT DE ACEASTĂ REGULĂ.
Prezintă actriţa Petty Musa şi jurnalistul Virgil Rădulescu.
Donaţiile vor ajunge la copiii sprijiniți de Organizația Umanitară CONCORDIA și două centre de primire minori ale DGASPC Prahova.
Se pot dona jucării de plus, jocuri, produse de uz personal, dulciuri.
 
Trupă de dans şi teatru DYAFUN (profesor-coordonator Diana Ionescu Uţa).
Fabis Art School, prof. Coregraf Ioana Olaru şi prof. Coordonator canto, Violeta Barac.
Şcoala de muzică VOX Apollo by Alina Roşca
Ancuţa Vlad Zumba cu Ancuţa
Monica Gabriela Apostol
Mădălina Cernat
Teatrul Ancuţa
Lişiţă Eliza-Alexandra – IZA DANCE SPORT
Maria Petre
Julia Şerban
Petrică Luana
Fabiana Gabriela Vută
Alma Lorena Andronache
Crina David
Antonia Gabriela Duda
Ciprian Duda
Roberta Popescu Andreea Nicoleta
Daniela Toma
Teatrul Ancuţa
Andreea Bianca Hanu
Larisa Necula
Oana Stana
Alexandru Enache LayLow
Methadon
Elena Moldoveanu
Karla Balasoiu
Petty Musa

Glasul Ploieștean

Next Post

Programul supermarketurilor de Crăciun și anul nou

lun dec. 20 , 2021
Toate magazinele sunt închise în prima zi de Crăciun, respectiv pe 1 ianuarie 2022 și au un program special în perioada Sărbătorilor de Iarnă. . . Lidl 24 decembrie – 07:00 – 18:00 25 decembrie: ÎNCHIS 26 decembrie: ÎNCHIS 31 decembrie: 07:00 – 18:00 1 ianuarie: ÎNCHIS 2 ianuarie: 09:00 […]

Citește și: