Farul Constanța este noua campioană României! Echipa lui Hagi se impune în fața FCSB-ului, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0


Farul Constanța este noua campioană a României în sezonul 2022-2023, după ce a câștigat un meci crucial cu FCSB, principala contra-candidată la titlu. 

FCSB a început în forță și a deschis scorul în minutul 8 prin Șut, iar Compagno a dublat avantajul 9 minute mai târziu.

Farul a atacat în valuri și a redus din diferență prin Mateus, după o gafă a lui Târnovanu. În repriza a doua, apărarea FCSB-ului a fost de nerecunoscut, iar constănțenii au întors rezultatul prin golurile lui Băluță și Munteanu.

Echipa lui Gică Hagi a câștigat cu 3-2, după ce în minutul 18 era condusă cu 2-0, și s-a distanțat la 4 puncte de locul 2, cu doar o singură etapă rămasă de jucat.

Farul Constanța a dominat actuala ediție de campionat, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate și ocupând constant prima poziție în clasament.

Este primul titlu pentru Farul Constanța și al doilea pentru Gică Hagi, după titlul de campioană câștigat în 2017, înainte ca Viitorul să fuzioneze cu Farul Constanța.

Campioana României va juca în preliminariile Champions League în sezonul viitor.

Echipele de start la Farul – FCSB

Farul Constanța:

Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Mazilu, Munteanu, Mateus Santos

Rezerve: Buzbuchi – Sîrb, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, Morar, Sali, Cojocaru

FCSB, în schimb, are o singură absență, a lui Malcom Edjouma. Andrea Compagno s-a refăcut complet și este titular, iar față de formula de start de runda trecută, de la 1-0 cu CFR, mai e o modificare: Octavian Popescu l-a înlocuit pe Andrei Cordea în flancul drept al atacului.

FCSB:

Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Oct. Popescu, A. Compagno, Coman

Rezerve: Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, A. Cordea

Glasul Ploieștean

Next Post

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

joi mai 25 , 2023
Lifting Profesional S.R.L., titular al proiectului „Realizare umpluturi pentru aducerea la cotă a terenului” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, de către APM Prahova, de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului și a nu se supune evaluări adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra […]

Citește și: