Votați Andreea D în finala Eurovision 2023, finala națională


Andreea D (nume real Elena Andreea Dorobanțu) născută pe 6 septembrie 1986 în Ploiești, este o cântăreață de muzică dance și house din România. Cu piesa ei „All My People” a intrat în top 10 din Germania, Austria și Spania. Aceeași piesă s-a situat pe locul al treielea în clasamentul românesc, iar cântăreața mai are un cântec în acest clasament, „Money Maker”.

Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate Selecţia Naţionala ESC 2023, sâmbătă, 11 februarie, ora 20.30, acolo unde, Andreea D și Folclor Orchestra vor interpreta piesa „Periniţa mea” – INDICATIV DE VOT 35!

Televiziunea Română a pregătit un spectacol cu multe surprize, iar una dintre acestea are loc imediat dupa încheierea votului. La finalul concursului, va fi ales, în mod aleatoriu, un telespectator care a participat la vot fie prin apel telefonic, fie online.

Organizatorii vor intra în direct prin telefon sau online cu acesta, iar dacă răspunde corect la o întrebare despre conținutul show-ului, va câștiga un premiu de 5000 de euro !

Reamintim că, în acest an, publicul va fi singurul jurat al competiției și va putea vota melodia preferată, prin apel telefonic (tarif normal) sau online, pe durata interpretării fiecărei piese, sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs.

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afișat pe ecran, pe durata interpretării melodiei. După apelarea numărului, robotul transmite mesajul „votat”! și automat, votul se alocă piesei respective.

Votul online va avea loc pe site-ul oficial al Televiziunii Române: http://www.eurovision.tvr.ro, unde doritorii trebuie să parcurgă următoarele etape: logare, apoi „click” pe butonul “Votează”, dedicat concurentului preferat.

Glasul Ploieștean

Next Post

NEWS ALERT Cutremur cu magnitudinea de 5,2 în România, luni după-amiază

lun feb. 13 , 2023
Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 s-a înregistrat în România, luni după-amiază, la ora 16.58. Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a avut loc la 16:58. Seismul s-a resimţit puternic în mare parte a ţării. În ziua de 13.02.2023, 16:58:06 (ora României), s-a produs în OLTENIA, […]

Citește și: