Un scandal pe un loc parcare era să se încheie cu o tragedie în Ploiești


Un scandal pe un loc parcare era să se încheie cu o tragedie în Ploiești, în cartierul Enăchiță Văcărescu. Un bărbat a ajuns la spital, iar altul la secția de poliție.

În urma unei discuții aprinse pentru locul de parcare al mașinii, doi bărbați s-au luat la bătaie, unul dintre aceștia  folosind un obiect ascuțit. Cel de-al doilea bărbat a suferit leziuni prin tăiere la nivelul feței / gâtului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță, Jandarmeriei și Serviciului de Criminalistică al IPJ Prahova.

La acest moment bărbatul care a suferit o plagă deschisă se află în operație la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, iar cel de-al doilea bărbat se află în custodia Secției 3 de Poliție pentru declarații, acesta din urmă afirmând în fața polițiștilor că tăietura a fost provocată de cheia de la mașină ce o avea în mână în momentul în care a lovit.

Din relatările unui martor, un copil de 14 ani, care a fost prezent la momentul incidentului, bărbatul reținut ar fi folosit un briceag sau o lamă de briceag.

Menționăm că bărbatul care se află în custodia Poliției (n.r. din relatările vecinilor prezenți și a soției bărbatului care a ajuns la spital), are antecedente, acesta fiind acuzat în urma cu 60 de ani de omor calificat al tatălui acestuia, ispășind aproximativ 20 de ani de detenție.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Glasul Ploieștean

Next Post

Valabilitatea voucherelor de vacanță, prelungită de Guvern. Până când pot fi folosite

mie dec. 8 , 2021
Valabilitatea voucherelor de vacanţă acordate în 2019 şi în 2020 a fost prelungită până la data de 31 decembrie 2022. Guvernul a aprobat act normativ în acest sens, în şedinţa de astăzi. Voucherele de vacanţă acordate în această perioadă, care n-au putut fi utilizate ca urmare a măsurilor impuse de […]

Citește și: