George Simion: Marți s-au negociat comisiile serviciilor secrete. SRI a luat-o PNL-ul, SIE a luat-o USR-ul


Președintele AUR, George Simion, a declarat marți, în emisiunea Sinteza Zilei, că în Parlament s-au împărțit comisiile pe serviciile secrete.

„Ieri (n.r. luni) au negociat funcțiile de prefect. Azi (n.r. marți) au negociat comisiile SRI, SIE. Asta vă zic din interiorul Parlamentul că am stat până seara târziu. SRI a luat-o PNL, SIE a luat-o USR-ul. Comisii parlamentare.” a spus George Simion marți seara.

„E împărțirea ciolanului începută pe 21 decembrie. Continuată timp de o lună de zile. Fiecare e interesat de ce funcții ia, ca să își mulțumească tabăra din partid. Fiecare este interesat de propriul hobby, unii cu schiurile, alții cu steagurile și cu cetățeniile. Fiecare are propria agendă.”

Glasul Ploieștean

Next Post

Veşti proaste pentru bugetari. Cîţu anunţă PLAFONAREA sporurilor: "E vorba despre plafonare în acest moment!"

lun feb. 8 , 2021
Premierul Florin Cîţu vine cu un anunţ prost pentru bugetari. Şeful Guvernului spune că e vorba despre o plafonarea a sporurilor pentru acest moment. Veşti proaste pentru bugetari. De asemenea, Cîţu  anunțat faptul că Legea Bugetului pe anul 2021 este finalizată și va lansată în dezbatere publică. Cîțu susține că se va […]

Citește și: