Grațiela Gavrilescu va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Prahova


Fostul ministru al Mediului în guvernele PSD, trecută de la ALDE la PPUSL, Grațiela Gavrilescu, va deschide lista PSD Prahova la Camera Deputaților.

Președintele partidului, Marcel Cioalcu susține că organizaţia PSD de Prahova a solicitat prezenţa Graţielei Gavrilescu, membru PPUSL, pe listele electorale ale social-democraţilor pentru alegerile parlamentare.

„Vom vedea astăzi, când luăm fiecare judeţ în parte. De exemplu, organizaţia de la Prahova a solicitat prezenţa doamnei Graţiela pe listele PSD. Mâine vă punem toate listele la dispoziţie, după ce le validăm”, a spus președintele PSD, citat de digi24.ro.

Pe lista PSD Prahova pentru alegerile parlamentare, pe locuri eligibile, se regăsesc Bogdan Toader, președintele organizației, dar și actualii deputați Rodica Paraschiv, Laura Moagher și Andrei Nicolae.

Prima poziție pe lista de candidați la Senat va fi ocupată de Radu Oprea, actual senator și fost ministru în mai multe guverne PSD.

Glasul Ploieștean

Next Post

Fostul judecător al CCR, Maya Teodoroiu, va candida pe listele PSD Prahova la alegerile parlamentare

mar oct. 20 , 2020
Comitetul Executiv al PSD Prahova se va întruni în această seară pentru a propune conducerii centrale a partidului lista cu candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pe lângă fostul ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, pe un loc eligibil la parlamentare se va regăsi și fostul judecător al CCR, Maya […]

Citește și: