Fostul judecător al CCR, Maya Teodoroiu, va candida pe listele PSD Prahova la alegerile parlamentare


Comitetul Executiv al PSD Prahova se va întruni în această seară pentru a propune conducerii centrale a partidului lista cu candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Pe lângă fostul ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, pe un loc eligibil la parlamentare se va regăsi și fostul judecător al CCR, Maya Teodoroiu.

„Doamna Teodoroiu este un specialist chiar în domeniul justiţiei, am înţeles că o să candideze chiar la Senat, cap de listă. Mă bucură această candidatură, o altă nemembră a PSD şi o specialistă”, a declarat astăzi Marcel Ciolacu, președintele PSD.

În acest context, actualul senator PSD de Prahova, Radu Oprea, are șanse considerabil mai mici de a obține un nou mandat, fiind al doilea pe lista PSD Prahova de la parlamentarele din decembrie.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alegeri parlamentare 2020. PMP Prahova a depus dosarele de candidați la Biroul Electoral Județean

mar oct. 20 , 2020
PMP Prahova a depus, luni, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Deputatul Cătălina Bozianu și Ioan Adrian Pițigoi, fostul viceprimar al municipiului Câmpina, deschid listele la Camera Deputaților și la Senat. Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie. Luni, PMP Prahova a depus dosarele de candidaturi […]

Citește și: