HARTĂ INTERACTIVĂ – Candidații la alegerile parlamentare 2020 în fiecare județ din România


465 de parlamentari – 136 senatori și 329 deputați vor ajunge, după 6 decembrie, în noul legislativ al României. Ei vor reprezenta cetățenii din fiecare județ al țării, dar și românii de peste granițe sau minoritățile naționale.

Ei vor decide cum va arăta legislația României în următorii patru ani și tot ei vor aproba sau vor filtra deciziile și proiectele importante ale țării, fie că vorbim de economie, probleme de securitate ori de sănătate publică.

(Pune cursorul pe fiecare județ pentru a vedea principalii candidați sau deschide listele complete ale partidelor politice. Click stânga-dreapta la baza graficului pentru a vizualiza harta candidaților fiecărui partid în parte)

Glasul Ploieștean

Next Post

EXCLUSIV: Județul Prahova ocupă locul 36 din 40 la numărul testelor COVID-19 în 24 de ore, Cluj și Timiș aproximativ 3000 de teste

lun nov. 2 , 2020
Mai mult de o treime din testele COVID-19 efectuate sâmbătă în toată țara au fost făcute în București, peste 12700, în timp ce șase județe au prelucrat sub o sută de teste, potrivit unui document obținut de G4Media.ro privind situația testării în ultimele 24 de ore (n.r. știre din 1 […]

Citește și: