Hoț prins la furat în Cimitirul Mihai Bravu din Ploiești. Reacția SGU Ploiești: „Camerele de supraveghere își dovedesc utilitatea!”


SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința opiniei publice faptul că investițiile societății, în ceea ce privește camerele de supraveghere amplasate în cimitirele administrate, își dovedesc utilitatea.

Astfel, în data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, sistemul de supraveghere din Cimitirul Mihai Bravu a surprins imagini cu o persoană care sustrăgea mai multe coroane de flori din perimetrul acestuia, aruncându-le peste unul din garduri.

În urma intervenției de urgență a echipei de supraveghere, persoana în cauză a fost reținută și preluată de reprezentanți ai poliției care s-au prezentat la fața locului în urma solicitării echipajului de intervenție al firmei contractate.

Cu această ocazie, SGU Ploiești reamintește ploieștenilor că au fost amplasate 105 camere video de supraveghere, în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare.

Prin această achiziție, SGU Ploiești vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin monitorizarea atentă a comportamentului acestora.

Glasul Ploieștean

Next Post

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu merg la Kiev pe 27 aprilie

joi apr. 14 , 2022
Cei doi președinți ai Parlamentului, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu vor merge într-o vizită oficială la Kiev, la invitația președintelui Radei Supreme din Ucraina, Ruslan Stefanchuk. Astfel, Cîțu și Ciolacu vor fi primii oficiali români care merg în capitala Ucrainei de la începutul invaziei rusești. „Pe data de 27 aprilie […]

Citește și: