Ieșirea din Ploiești spre Târgoviște închisă două săptămâni. Viceprimarul Cristian Ganea anunță ce lucrări se execută


Ieșirea din Ploiești spre Târgoviște, pe DN72, va fi închisă timp de două săptămâni pentru lucrări de reparații a podului.

Astfel, vor fi efectuate lucrări de frezare a întregii trame stradale, a rosturilor de dilatație, dar și reabilitarea parapeților.

Au început lucrările de reparații ale podului de la ieșirea din Ploiești spre DN72. Circulația autovehiculelor va fi închisă timp de aproximativ doua săptămâni, pentru a putea reface si rosturile de dilatație.
Este așteptată o freză de mari dimensiuni pentru a putea reabilita întreaga tramă stradală din zonă. În același timp, SGU Ploiești lucrează la reabilitarea parapeților podului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” – a declarat Cristian Mihai Ganea, viceprimarul Ploieștiului

Glasul Ploieștean

Next Post

Reducerea restricțiilor COVID-19: angajații guvernului din Emiratele Arabe Unite se întorc la birouri de duminică

joi mai 28 , 2020
Guvernul Emiratelor Unite anunță întoarcerea la muncă în toate ministerele, autoritățile și instituțiile federale cu 30% din personal, începând de duminică, 31 mai. Decizia vine în contextul sporirii continuității lucrărilor guvernamentali, revenirii treptate a angajaților și furnizării serviciilor guvernamentale, în paralel cu implementarea sistemului de telelucrare pentru lucrătorii care au […]

Citește și: