SGU Ploiești achiziționează un utilaj pentru marcaje rutiere. Tarifele propuse la Ploiești – PROIECT


Servicii Gospodărie Urbană Ploiești a demarat procedura pentru achiziționarea unei mașini speciale pentru efectuarea lucrărilor de marcaj. Separat, pe site-ul Primăriei Ploiești, se află în dezbatere un proiect prin care se propun tarifele pentru efectuarea de marcaje rutiere. În cazul unui „marcaj rutier performant” tariful propus este de peste 295,26 lei/mp cu TVA.

Consiliul Local Ploiești a aprobat, încă de anul trecut, completarea obiectului de activitate al SGU Ploiești, societatea urmând să se ocupe inclusiv de achiziția și montarea de indicatoare rutiere, dar și de executarea lucrărilor de executare a marcajelor rutiere, strict pentru această investiție fiind alocată suma de aproximativ 110.000 de lei.

Suma reprezintă o economie făcută în momentul achiziționării mai multor bunuri din majorarea de capital social aprobată anul trecut de Consiliul Local Ploiești. Practic suma rămasă din economiile realizate în urma achiziționării unor bunuri, aproximativ 110.000 de lei, a fost redirecționată pentru achiziționarea mașinii pentru marcaje”, a precizat Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești.

În dezbatere publică, pe site-ul Primăriei Ploiești, se află un proiect privind tarifele și prețurile pentru execuția marcajelor rutiere:

  • Marcaj rutier termoplastic – 131,36 lei/mp, cu TVA
  • Marcaj rutier performant – 295,26 lei/mp cu TVA
  • Marcaj rutier cu vopsea convențională culoare alb, galben sau roșu (marcaje longitudinale, marcaje transversale de ghidare, săgeți și alte inscripții) – 45,99 lei/mp cu TVA
  • Marcaj rutier cu vopsea bicomponentă (marcaje transversale – treceri de pietoni, benzi oprire și alte tipuri de marcaje conform comenzilor) – 95,66 lei/mp cu TVA
  • Neutralizare marcaje – 25 lei/mp cu TVA (Vezi AICI proiectul integral)

Pentru anul 2020, în bugetul local al municipiului Ploiești a fost prevăzută suma de un milion de lei pentru efectuarea de marcaje și de pentru montarea de indicatoare rutiere.

Glasul Ploieștean

Next Post

Starea de urgență înlocuită de starea de alertă! Ce vom avea voie să facem din 15 mai!

lun mai 4 , 2020
Starea de urgenţă nu va fi prelungită după 15 mai, dar vom intra în stare de alertă, a anunţat astăzi Preşedintele României, Klaus Iohannis. “Data de 14 mai este ultima zi în care mai avem stare de urgență, din 15 mai vom intra în stare de alertă. Situația nu s-a […]

Citește și: