În mandatul primarului PNL Adrian Dobre, Ploieștiul a ajuns ca un sat din Africa. Copii, surprinși jucându-se printre gunoaie


Îi mulțumim și pe această cale primarului Adrian Dobre, cel mai slab edil pe care l-a avut orașul nostru vreodată, pentru „performanța” de a aduce Ploieștiul pe harta lumii a 3-a.

Imaginile surprinse de ploieșteni reflectă calitatea acestui edil preocupat doar de aruncatul pisicii moarte în curtea vecinilor și parcă sunt rupte din satele africane, unde copiii se joacă printre gunoaie, șobolani morți și buruieni.

Un cititor al ziarului Incomod a trimis imagini îngrijorătoare din cartierul Bariera București, zona Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu”, acolo unde doi copii se joacă printre munții de gunoaie.

Sursa: ph-online.ro

Foto: ziarulincomod.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Guvernul începe operațiunile de expropriere: se accelează lucrările la o autostradă vitală pentru România

vin aug. 9 , 2019
Guvernul a adoptat, joi, hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Sibiu – Pitești” – Secțiunea 1 Sibiu – Boița. Suma estimată de Ministerul Transporturilor pentru exproprieri este de peste 5 miliarde de […]

Citește și: