Incident aviatic în Bucureşti. Elicopter militar, la un pas de tragedie după ce a aterizat pe străzile din Capitală. Mai mulţi stâlpi au fost doborâţi!


Alertă în Capitală. Un elicopter american a fost la un pas de a produce o tragedie, joi dimineaţă, după ce a ateritat de urgenţă în Piaţa Charles de Gaulle.

Incident aviatic în Bucureşti. Din primele informaţii, pilotul a pierdut controlul elicopterului și a rupt mai mulți stâlpi de pe bulevardul Aviatorilor. În cele din urmă, elicopterul a aterizat direct pe șosea, pe o bretea rutieră.

Incident aviatic în Bucureşti. Elicopter militar, aterizat pe străzile din Capitală

Elicopterul militar aparţine Statelor Unite ale Americii şi ar fi suferit o defecţiune tehnică. Din fericire, pilotul elicopterului a găsit zona perfectă pentru a ateriza fără a provoca alte pagube, astfel că a efectuat o aterizare de urgenţă în sensul giratoriu de la Aviatorilor.

Potrivit unor surse, elicopterul militar a trecut foarte aproape de statuia Aviatorilor. De asemenea, nu există victime.

Glasul Ploieștean

Next Post

Liviu Dragnea a fost ELIBERAT CONDIȚIONAT de Tribunalul Giurgiu - Urmează să PĂRĂSEASCĂ PENITENCIARUL Rahova după îndeplinirea formalităților

joi iul. 15 , 2021
Tribunalul Giurgiu a decis, joi, definitiv eliberarea condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, din penitenriarul Rahova, după executarea unei fracții din pedeapsa definitivă de trei ani și jumătate de închsioare. Decizia de joi este definitivă. „Soluția pe scurt: – în baza art. 425 indice 1 alin. 7 pct.l […]

Citește și: