Jigniri la finalul ședinței solemne din Parlament, chiar în fața unui ministru francez. Orban către Cîțu: „Băi nesimțitule!”


La sfârșitul ședinței solemne din Parlament, de miercuri, la care a participat și ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian, fostul lider PNL, Ludovic Orban s-a luat la ceartă cu actualul președinte liberal, Florin Cîțu.

Scandalul a pornit de la faptul că președintele Senatului, Florin Cîțu, nu i-a dat cuvântul și lui Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când România a aderat la UE.

Înainte să iasă din sală, Orban s-a dus la Cîțu și i-ar fi reproșat că nu l-a lăsat să vorbească, chiar în fața ministrului francez, a ambasadoarei Franței, a președintelui Camerei, Marcel Ciolacu, potrivit ecopolitic.ro.

”Băi nesimțitule! Nu ți-e rușine, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul”, i-ar fi aruncat în față Ludovic Orban lui Florin Cîțu, care a preferat să nu îi răspundă.

Glasul Ploieștean

Next Post

LECȚIA DE ISTORIE - 4 februarie: Începutul conferinței de la Yalta din 1945

vin feb. 4 , 2022
La data de 4 februarie 1945 au început lucrările Conferinței de la Yalta, conferință ce a durat nu mai puțin de 7 zile și în cadrul căreia au fost discutate numeroase probleme legate de configurarea lumii după cel de Al Doilea Război Mondial. Această conferință de la Yalta este asociată […]

Citește și: