Liviu Pleșoianu cere remanierea Anei Birchall. ”S-a rătăcit și a greșit clubul”


Deputatul PSD Liviu Pleșoianu cere remanierea Anei Birchall de la Justiție, afirmând că face acest lucru din ziua propunerii domniei sale pentru portofoliul respectiv.

Liviu Pleșoianu spune că Ana Birchall a greșit ”clubul”, iar Ministerul Justiției e altceva.

”…Doamna Birchall s-a rătăcit și a greșit clubul. Clădirea aia mare pe care scrie „Ministerul Justiției” e altceva. Ajutați-o pe doamna Birchall să nu mai ajungă din greșeală, în fiecare zi, acolo… Eu, unul, cer remanierea distinsei din ziua în care a fost propusă ministru.

Ana de la „Justiție”: „Orice analiză e importantă, orice raport e important și dumneavoastră știți că atunci când, ca regulă generală, când ești într-un club, e nevoie să respecți regulile.” a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Glasul Ploieștean

Next Post

A nins în România! Meteo 12 iulie - Vreme extremă în ultimele ore!

vin iul. 12 , 2019
Vremea ne-a luat total prin surptindere! Noaptea trecută, în România, a nins în toiul verii. Temperaturile scăzute, din județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri au adus ninsoarea. Potrivit meteorologilor ANM, cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate după-amiaza și pe parcursul nopții, mai […]

Citește și: