Micutzu primește o pedeapsă neașteptată, după scandalul de pe Calea Victoriei: decizia judecătorilor este definitivă/ VIDEO


Micutzu, actor de comedie, a fost condamnat la muncă în folosul comunității. Pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu va munci fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Măsura vine ca urmare a unui proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

Actorul a scăpat de dosar penal

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Glasul Ploieștean

Next Post

Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

joi feb. 29 , 2024
Consilierul local Gheorghe Sîrbu, ales pe listele PNL, a trecut în tabăra opoziției. Consilierul local Gheorghe Sârbu, ales pe listele PNL, a trecut în tabăra Opoziției. Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploielști, Sârbu i-a criticat pe colegii liberali pentru că l-au exclus din comisiile din care făcea parte. […]

Citește și: